Maandag 9 augustus

Na een enerverend weekend ben ik weer even wakker. Het begon op zondagochtend dat er op de foto een schil vocht rond mijn long werd ontdekt. Daar is toen direct en drain in geplaatst. En daar kwam inderdaad een plonsje uit. En sinsdien loopt de drain wel maar gelukkig iedere dag wat minder, Dat was wel een stapje achteruit maar het lucht mij ook wel een beetje op bij het ademen, Hopelijk neemt het vocht nog verder af en kan de drain er op een gegeven moment weer uit,

Verder slaap ik heeeel veel en blijf ik mijn poepjes en plasjes braaf doen. En deze week ga ik weer op de weegschaal, dat wordt weer een spannend moment. Ik ben heel blij met alle lieve berichtjes en haal daar veel kracht uit (oh ja, mijn papa en mama ook hoor). Het zijn hele moeilijke tijden maar ik doe echt mijn best zodat ik jullie allemaal hopelijk een keer in het echie kan zien.

Laten we allemaal hopen op beter tijden gevoed door alle postitieve energie die ik echt wel voel hoor!

Een mega verrijkte melkzoen,

Abel

Advertentie

8 Reacties

 1. Lief Abeltje,
  Wat wordt er veel van je krachten gevraagd en wat ben je een vechtertje! Ik leef – op afstand- heel erg met jou en je mamma en pappa mee en kijk elke dag uit naar je berichtje. Ik wens jou en je mamma en pappa heel veel warmte, liefde en kracht toe. Een heel voorzichtig zoentje voor jou en een warme knuffel voor je lieve pappa en mamma.
  Marjan

 2. Lieve Abel,

  Wat een hoop (helaas niet altijd fijne) avonturen heb je al meegemaakt in je leventje. Hopelijk kan je snel mooiere avonturen gaan beleven met jouw papa en mama, en alle andere mensen die jou allemaal zo diep in hun hart hebben gesloten.

  Heel veel liefs, Iris

 3. Hé lief klein wondertje,
  …..even een klein berichtje….we denken elke dag even aan je en hopen elke keer weer dat we goed nieuws kunnen lezen op je site. Ongelooflijk hoe hard jij al hebt moeten vechten! Ondanks dat we nog niet in het echie hebben gezien heb je bij vele al een bijzonder plekje veroverd, want een wondertje dat ben je! We hopen dat je genoeg kracht over hebt om nog even door te vechten. We weten dat er al zoveel van jou en je kleine lijfje gevraagd is maar er is zoveel moois dat op je wacht! een hele lieve papa en mama, en hele lieve, warme familie!
  We hebben reeds kaarsjes voor je gebrand.
  Lieve Abel, dikke knuffel, we denken aan je en geef je ouders maar een hele dikke melkzoen van ons!
  Heel veel liefs, Remco, Serena, Liz en Kick

 4. Lieve Abel,

  Even een kort berichtje, gewoon even om je een digitale kus te geven. Ik hoop dat het wegen deze week goed gaat. Dikke hug, ook voor je papa en mama.

  Veel liefs,

  Marc

 5. Very dear Abeltje, Parents and Grandparents,
  We follow your progress intently and hope for the best.
  We are now leaving Gotland and goinag back to Stockholm.
  We will keep in touch.
  Lots of love to all of you from Siv and Rolf in Sweden.

 6. lieve pappa en mama en abel.we denken heel veel aan jullie,en hopen dat het jullie veel kracht geeft.met alle hoop in ons hart,volgen wij alle ontwikkelingen.een knuffel voor de hele familie.

 7. Hi lieverds, lees nog altijd de berichtjes mee. Hoop zo dat abeltje snel met jullie weer naar huis mag.. Jullie zijn zo sterk in deze moeilijke fase.. Dikke X

 8. Hoi Abel!
  Ik hoor van mijn Papa en Mama dat jij ook zo`n moeite hebt met zelf ademen. Wat is dat toch moeilijk als je zo moe bent he..
  En kriebelt dat rare buisje ook zo in je neus?
  Doe je de groetjes aan de zusters daar? Die kennen mij wel! Ik heb heel lang daar gelogeerd.. En ook al doen ze zoveel vervelende dingen….ze zijn toch wel lief!
  Nou Abel…ga maar groeien, en rustig aan hoor.. ik doe ook alles altijd erg rustig en anders dan ze willen..
  Maar ben nu lekker thuis…en daar moet jij ook weer komen!! Het zal nog lang duren…en het zijn heel veel stappen verder…maar ooit ga je ook lekker met Papa en Mama naar huis hoor Abel!!
  Een dikke knuffel van je hartevriendje Jory

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: