Woensdag 11 augustus

Vandaag was ik weer heel even wakker. Na een echo en een gesprek met de hartdokter werd ik gewogen. En gelukkig was ik iets aangekomen. En dat is na twee weken met tegenvallers (langere adembuis en vochtverlies in drain) wel fijn.

Nu ga ik echt mijn best doen om te blijven groeien. En hopelijk zal ik dan groot en sterk genoeg worden zodat ik helemaal zelf kan ademen en mijn huidige hartsituatie en circulatie kan accepteren.

De drain loopt nu gelukkig nog maar heeeel weinig. Als dat morgen nog zo is dan mag de drain eruit. Daar kijk ik wel naar uit.

Zo, ik ga weer verder slapen! Een dikke en verrijkte melkzoen,

Abel

Advertentie

7 Reacties

 1. Hey vent, een hele dikke KUS van mij vanuit Honduras! Ik denk elke dag aan jou hoor!

 2. ik weet niet of het aankomt.jacques en ik zijn in gedachten veel bij jullie dappere baby abel.en volgen alle informatie.met hoop in ons hart en een dikke knuffel. jacques en ria

 3. Hoi Abel!
  Moest je ook op die rare weegschaal bij de zusters? Wat een gedoe he.. Je zal wel moe zijn zeg! Ik was altijd heeeel moe na het wegen…ging de hele dag verder slapen!
  Goed dat je gegroeid bent hoor! Mijn Papa en Mama zeggen altijd dat ik goed met groeien..dan wordt ik sterk…dus dat zal voor jou ook vast goed zijn!
  En hopen dat morgen dat nare slangetje uit je buik kan. Je kan er maar weer vanaf zijn toch!
  Een dikke (ook verrijkte stap 1 ;-)) melkzoen van Jory

 4. Hoi lieve Abel,
  Zijn gisteren terug gekomen uit de USA, en vanaf daar ook iedere dag je berichtjes gelezen. Kop op blijf doorvechten. Geef je paps,mams maar een hele dikke dikke knuffel van mij als je weer eventjes wakker bent.
  xxxx Estella

 5. Hi lieve Abel en mams + paps!

  Even voor het weekend een berichtje om je heel veel kracht, rust, liefde en natuurlijk ook wat gezelligheid toe te wensen. Zet ‘m op! We horen graag snel weer van je. Want berichtjes typen kun je als de beste. Fijn weekend kleine man, je kunt het!

  Liefs van Jiska, die momenteel bij RAPP de zaken van je mama waarneemt! 😉

 6. Hey Abel (en papa en mama),
  goed te horen dat je een beetje bent aangekomen. Ik raad je aan om zo flink door te zetten want het zal niet al te lang meer duren voor je ipv aangemoedigd wordt om aan te komen er van je verwacht wordt dat je al die dikmakende dingen juist laat staan. Geniet er nu dus nog maar van!
  Fijn te horen dat het ademen beter gaat!

  Slaap lekker en een zeer vette, verrijkte melkzoen!
  D@n

 7. Foundation for Defense of Democracies

  Woensdag 11 augustus | Ik ben Abel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: