Vrijdag 6 augustus

Ik ben nu even wakker dus kan een stukje schrijven/tikken. Heb vannacht en vandaag en rustige dag gehad. Veel geslapen en regelmatig wisselen van zij. Mijn papa & mama hebben me vandaag gewassen. Dat was heerlijk maar ook wel een beetje inspannend. Dat mag nu 3x per week. Daar verheug ik me iedere keer weer op.

Ik word iedere week 1x gewogen. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte over mijn vetjes en spiertjes. Deze week wordt een nieuw hartmedicijn gestart. Om mijn harttje wat sterker te maken.. Hopelijk gaat dat het voor mij wat makkelijker maken.. Dat weten we pas na een paar dagen maar u hoort van me!

Ik weet dat de kansen klein zijn maar ik (en mijn papa & mama) gaan ervoor!
Slaap lekker en weer zo’n verrijkte melkzoen!

Abel

Advertentie

9 Reacties

 1. Lieve Abel
  Wat fijn dat je papa en mama ons zo op de hoogte houden.
  Wij hebben jouw kleine hardwerkende hartje in ons hart gesloten.
  Go Abeltje go!!
  Een super voorzichtig speciaal knuffeltje van Jaap en Marion

 2. Lieve Abel,

  Laatst hoorde ik dat het niet altijd even goed met je gaat en daar schrok ik wel van. Ik hoop dat je al je krachten bij elkaar kan verzamelen om een heel erg sterk jongetje te worden die de hele wereld en vooral je ouders verbaast zal doen staan.

  Zet ‘m op. Een lief klein kusje op je voorhoofdje en ook dikke kussen voor je lieve ouders.

 3. Lieve Abeltje, Hester en Danny,
  we denken heel veel aan jullie en hopen met iedereen dat alle inspanningen zullen gaan lukken. Heel veel liefs en sterkte

  siete, robin, jordi en assie xxxx

 4. Lieve Abel,

  We “kennen” jou Papa en Mama uit het ziekenhuis en het ronald mc donald huis..
  Wij hebben zelf ook zo`n klein dapper mannetje als jij…
  Wat moeten jullie toch vechten he! En wat ben je super sterk Abel!
  Je bent al zolang zo dapper! Je Papa en Mama zullen wel heel trots op je zijn zeg!! En ik denk iedereen wel!
  Jory heeft ook heel veel weken hulp nodig gehad met het ademen.. het is ook zoveel wat jullie moeten doorstaan.
  Abel, groei maar lekker hoor! En slaap ook goed, dan wordt je hartje en je lijfje vast wat sterker!
  Doe alles maar op je eigen manier, en je eigen tempo hoor mannetje! Dat zeggen we ook altijd tegen Jory..
  Je bent een heel bijzonder en mooi jongetje, en je doet alles op jou bijzondere manier!
  We hopen dat je lekker kan uitrusten en sterker en groter wordt!
  Lieve Abel…we denken aan je! En aan jou sterke en lieve Papa en Mama.
  Liefs John en Marit (ouders van Jory…..ook geboren met een complex eenkamerhart)

  En voor jou Papa en Mama……….we denken aan jullie!! Wetend van de zorgen, de pijn, de angst, de liefde en de hoop op de ic. We leven met jullie mee!
  Dit gedicht gaf ons vaak steun in de moeilijke tijden op de ic.

  Als je alles weten zou
  van morgen, overmorgen
  dan had je vast niet minder,
  maar nog levensgroter zorgen.

  Als je alles voelen zou
  wat morgen komen moet,
  dan had je gisteren verloren,
  al je levensmoed.

  Niet gisteren, niet morgen
  maar je leeft er midden in,
  vandaag is nu en elke morgen,
  Is een nieuw begin.

  Liefs John en Marit (weet niet of jullie ons herinneren……wij zaten 4 maanden in LUMC met onze zoon Jory..en zijn inmiddels thuis)

  Als wij wat voor jullie kunnen doen……iets uitzoeken, iets opzoeken….laat het weten! marit132@hotmail.com

 5. Lieve Abel,

  We zijn alweer een beetje blij met het berichtje van afgelopen vrijdag. Het feit, dat jij en de hele familie en vriendenkring zo hard voor je gezondheid bidden, aanmoedigen,inspiratie geven, willen meevechten, voor zover mogelijk, kan je hopelijk helpen bij het ademen.
  Deze week zijn we niet thuis, maar we volgen je wel en wee met de modernste technieken. Veel liefs voor jou, jouw ouders en groot-ouders, Henk en Renée

 6. Lieve Abeltje,

  Wat fijn dat je ons allemaal op de hoogte houdt. Ik hoop heel erg dat het nieuwe medicijn aanslaat en dat je groeit, rust en veel vetjes kweekt. Ik ben namelijk nu heel dol op baby’s! Die zijn zo lief. Vooral jongetjesbaby’s zijn mijn favoriet. Dus hoop ik dat je zo dapper blijft vechten en dat je dan wanneer je aangesterkt bent uit het ziekenhuis komt, zodat ik met je kan knuffelen en je over je bolletje kan aaien. Mijn papa heeft deze shabat in de synagoge een tfila laten uitspreken voor als iemand een beetje ziek is. Ik versta er dan wel geen snars van, maar hoop wel heel erg dat het misschien een beetje helpt?

  Veel kleine kusjes van Na’ava

  (ook van mijn papa en mama. En veel sterkte en liefs voor jouw papa en mama!)

 7. Lieve Abel,

  Elke keer zit ik weer af te wachten totdat mama Maaike en papa Sander weer een berichtje van jou voorlezen. Ook al ben ik pas twee weken oud, ik duim elke dag een paar keer voor jou. Want dat kan ik al! Ik blijf doorduimen met mijn kleine handjes, in de hoop dat het jou helpt om te herstellen.

  Zet ‘m op!!!

  Liefs Maurits

 8. Bladerend van blog naar blog kom ik hier even lezen.

  Ik wens jullie ( de lieve dappere kleine en papa en mama )allemaal heel veel sterkte en gezondheid!

  Vriendelijke groet uit Amsterdam-ZuidOost

 9. Lieve Abel,

  Kleine vechter… wij wensen jou (EN je papa en mama!) alle kracht toe die je nodig hebt om aan te sterken en te groeien!

  Veel liefs uit Ouderkerk,
  Doron, Deborah, Rosalie en Naomi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: