Woensdag 4 augustus

Na een paar berichtloze dagen nu weer wat (minder leuk) nieuws. Zoals ik in mijn laatste berichtje schreef lig ik sinds zondag weer aan de beademing. Dat is wel fijn want nu hoef ik niet zo veel moeite meer te doen om te ademen. Maar het betekent wel een flink stapje achteruit.

Vandaag hadden mijn mama & papa een heel zwaar gesprek met de snijdokter & cardioloog. Hierin werd verteld dat ze op dit moment geen ingreep kunnen doen om mijn situatie te verbeteren. Dat moet ik nu helemaal zelf proberen. Ik blijf de komende weken aan de beademing zodat mijn lichaampje de tijd krijgt om aan te sterken en om vetjes te kweken. En als ik dan wat groter en sterker wordt heb ik hopelijk wel de kracht om zelf te ademen.

Maar er is mijn ouders ook heel duidelijk verteld dat ze er ook rekening mee moeten houden dat het niet gaat lukken. Dat deed heeeeeeel veel pijn. Er liggen gevaren op de loer maar ik ga echt weer mijn best doen en hard vechten (samen met mijn papa & mama). Ik kan jullie iig vertellen dat ik veel verrijkte voeding krijg en dat goed verwerk (= poepjes).

Ik zal als er weer wat te vertellen is van me laten horen. Ik slaap heeeeeeeel veel maar soms ben ik heel even wakker en kan ik wat tikken.

Slaap lekker en een verrijkte melkzoen,

Abel

Advertentie

21 Reacties

 1. Hey lieve, mooie, sterke Abel,

  Wat een naar bericht hebben je papa en mama gekregen! Je hebt al zoveel doorstaan en dan gaat het tóch nog niet hoe het zou moeten! Hou vol mannetje, we denken heel veel aan jou en je papa en mama.Nogmaals zet ‘m op!

  Dikke X voor jullie alledrie
  Jen&Mike

 2. Lieve Abel, we denken steeds aan jou en je lieve mamma en pappa en je grootouders okus ooms en tante . Hou vol want je hebt zoveel “warms” om je heen . Liefs Evelyn en Rob

 3. Lieve Abel,

  Net zoals het leven, ups en downs. Na de downs komen vast en zeker weer héééééél veel ups. Ook wij vinden de down waar je nu in zit heel vervelend, maar weten zeker dat door de knappe medici voor jou de zon gaat schijnen!!
  We moeten wel geduld hebben, dat is o zo moeilijk , maar uiteindelijk is al dat geduld dik de moeite waard geweest.
  Heleboel up zoentjes,

 4. ……………………………..
  Je ziet, ik heb er even geen woorden voor…
  Kom op mannetje! Je kunt het!

 5. lieve Abel
  Blijf knokken, wij duimen voor jou en je paps en mams.
  Knuffeltjes op afstand van jaap en marion

 6. Lieve Abel,

  We geloven in jou en jouw superbabykracht!! We weten dat het soms heel moeilijk is maar je moet nu nog eventjes volhouden en proberen extra goed je best doen..
  Zet hem op lief mannetje!

  Dikke knuffel

 7. Lieve Abel,
  Blijf knokken wij blijven ook kaarsjes voor je aansteken.
  goed vol blijven houden al is het kleine stapjes elk stapje is er een.
  wij weten hoe je pappa en mamma zich nu voelen
  ons zoontje lag een kamer naast jouw hij heten timothy.
  we hebben toen veel over je gehoord van je pappa en mamma
  Zet hem op mannetje we denken veel aan je.
  Dikke knuffels voor jouw en je pappa en mamma.

  groetjes cyntia,bram en kevin

 8. Dag kleine Abel,

  Ik ken jouw mama van haar werk en omdat ik regelmatig je blog lees ken ik jou ook al een beetje. Ik wilde even tegen je zeggen dat ik jou een superflink mannetje vind en dat ik veel bewondering heb voor stoere vechtertjes zoals jij.
  Zet ‘m op!

  Liefs van Marty

 9. Lieve drie,

  Dit zijn vast niet de avonturen die jullie je als jong gezinnetje hadden voorgesteld! Maar met zo’n dappere en liefdevolle instelling van jullie drietjes en alle mensen om jullie heen moet het toch helemaal goedekomen! De echte fijne avonturen moeten gewoon maar even geduldig wacht tot kleine Abel groot en sterk genoeg is om ze te ontdekken! Heel veel sterkte en heel veel liefs van Jiska

 10. Lieve Abel

  Grote knuf van oom Lex en tante Hannie
  Wat zal het leuk zijn jou in Hawaii te verwennen
  G-d bless you

 11. Lieve Abel,

  Wat een ongelooflijk knokkertje ben jij. Hou vol jochie. Heel veel sterkte en we hopen dat de zon snel weer gaat schijnen, vooral ook voor je papa en mama.

  Shoshanna en Sidney

 12. We duimen voor je, lieve Abel, en wensen jou en je papa en mama heeeel veel sterkte en geduld.
  Volhouden, he!
  Kusje

  Rolf en Adriana

 13. Lieve Abel,

  Wat vind ik het ontzettend dapper en knap dat je ons elke dag zo op de hoogte houdt van al je belevenissen. Dat zal best wel wat energie kosten! Ik wou dat ik je kon helpen met vechten. Ik duim wel elke dag heel hard voor je en ik hoop dan ook dat het helpt.
  Hou vol stoer vechtertje!

  Dikke kus Vief

 14. Lieve Abel en lieve papa en mama, we wensen heel veel sterkte en duimen iedere dag voor jullie.
  Hou het vol!

  Veel liefs,
  de winsjes

 15. Lieve Abel,

  Je bent een heel sterk mannetje, we denken heel veel aan je. Heel veel liefs en sterkte, voor jou en je papa en mama.

  Een dikke hug,

  Marc, Tracy en Oscar

 16. Lieve lieve Hester, lieve Abel en Danny.

  Ook ik wil jullie laten weten dat al mijn gedachten bij jullie zijn.
  Lief nichtje , wat maak je een moeilijke tijd door !

  Een knuffel van Eveline

 17. Lieve Hester en Danny, lieve kleine stoere Abeltje,

  Ik denk heel veel aan jullie. Zo’n klein mannetje, en zo’n lastige en zware tijd. Heel veel sterkte en knuffels – een heel voorzichtige hoopvolle knuffel voor Abel en heel dikke moedgevende knuffels voor jullie twee.
  liefs
  Rosa

 18. Very dear Abel, Mum, Dad and grandparents,
  We think of you and keep our thumbs up for you.
  All our love from Siv and Rolf in Sweden

 19. Lieve Apie,

  jij bent onze held!! Vecht nog eventjes door lief neefje!

  Heel veel knufjes en warme, zachte kusjes en voor onze lieve Dannyhester, grote knuffels met wel 100-den kusjes!

  XX Zeb en Sha

 20. Lieve Abel
  ik lees al een tijdje je mooie blog. Heel veel sterkte!! ook voor je mams en paps.

  liefs Sacha en Ruud

 21. Je hebt gebruik gemaakt van een spervuur ​​van manieren om de elfde uur uitgezonden geeft aan uw database om lege stoelen vullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: