Donderdag 15 juli

Vandaag had ik weer een rustige dag. Vanochtend direct een hoogtepuntje toen mama mij ging wassen. Was zo lekker om mama’s handen weer te voelen om mijn lichaampje. En ik geloof dat mama het ook wel fijn vond..

Ik krijg lekker wat slaapmedicijntjes maar was vanmiddag ook wel even wakker met mam & pap. En natuurlijk toen de snijdokter aan mijn bedje kwam vertellen wat hij allemaal morgen gaat doen. Hij vond dat ik goed luisterde. Ik ga morgen  heeeeel diep slapen en als ik wakker wordt heb ik geen lekkend hartklepje meer.

De verpleegkundige heeft vandaag een cd-tje met babymuziek opgezet bij mijn bed. En papa heeft deze op repeat gezet.. Nu hoor ik ieder half uur dezelfde liedjes..

Slaap lekker en een dikke melkzoen weer (met iets minder melk omdat ik vanaf vannacht niet meer mag eten),

Abel

Advertentie

7 Reacties

 1. Lieve Abel,
  wij wensen jou en je mama en papa heel veel sterkte morgen. We branden een kaarsje voor je en sturen alle positieve gedachten naar jullie toe.
  Heel veel liefs van ons alle vier.
  Xxxxx

 2. Dag lief Abeltje,
  Ga maar lekker slapen en droom mooie dromen. Mamma en Pappa, heel veel sterkte morgen. Heel veel sterkte met jullie lieve,dappere mannetje.
  xxxxMarjan

 3. Lief snoezebeertje,
  zet m op!!
  Lieve Hesje en Danski; heel veel liefde en kracht!
  Xxxx van ons

 4. heel veel sterkte gewenst voor ouders en grootouders en Abel zelf natuurlijk, volgen de ontwikkelingen en wensen Abel een snel herstel en dat hij maar spoedig met ouders eindelijk naar huis mag.

 5. Lieve Apie, mama en papa,

  we denken eigenlijk elke dag wel aan jullie, maar vandaag nog veel meer dan gewoon. Honderdduizend kusjes komen vandaag per express overvliegen van Kaapstad naar Leiden. Zorg je dat mama en papa ze opvangen, er een paar voor hunzelf ‘nemen’ en dan de rest aan jou geven?

  Sterkte, liefs en zoveel meer

  L & I

 6. Lieve Abel,

  Ik hoop dat je operatie vandaag goed is verlopen en je hartklep weer is gemaakt.
  Ik ben zelf gister weer thuis gekomen na drie nachtjes in het AMC gelogeerd te hebben.

  groetjes Roos

 7. Lieve Abel,

  Dat was vast heel fijn zo door je mama gewassen te zijn.

  We denken aan je, en vandaag extra veel.

  Heel veel liefs en kusjes van ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: