Vrijdag 16 juli (middag)

Vanochtend heeft de snijdokter mijn hartklepje gerepareerd. Dat is goed gegaan. Ik heb nu geen lekkage uit het hart meer. Daar ben ik heel blij mee (en ik hoor dat mijn familie ook wel een beetje blij is). En het wondje is ook na de operatie weer gesloten.

Nu ga ik de komende dagen heeeeel hard werken om minder (of het liefste geen) vocht meer te verliezen via mijn drain. Dat vinden mijn papa & mama nog heel spannend.

Voor nu moet ik gewoon weer stabiel worden zodat ik weer hele kleine stapjes vooruit kan zetten. Ik ga nu weer heel diep slapen maar ik hou mijn trouwe lezers goed op de hoogte hoor.

Liefs voor nu (zodra ik weer aangepaste melk krijg komen de melkzoentjes vanzelf weer!)

Abel

Advertentie

4 Reacties

 1. Wij wensen jullie families Hes (2x) en Troostwijk
  Shabbath Shalom met de bensch gedachte dat Abel goed aansterkt van deze ingreep !
  Nu de weg alleen maar omhoog ..!
  Liefs Evelyn en Rob

 2. Lieve Abel, slaap maar lekker en sterk snel aan!

  dikke kus X

 3. Lieve Abel, papa, mama, oma -en opa Troostwijk,

  Wat heerlijk, dat de operatie achter de rug is. Nu maar lekker veel slapen en eten, dan word je vlug weer dik en sterk. We denken veel aan jullie allemaal.

  Shabat Shalom, groeten aan allen en 3 kleine kusjes speciaal voor Abeltje, Henk en Renée

 4. Lief Abeltje,
  Wat heerlijk zo snel een berichtje van je te lezen! Wat ben ik blij dat de operatie achter de rug is en je klepje weer gerepareerd is. Wat zijn die dokters toch knap hè! Ga maar heel lekker slapen want al dat gedoe aan dat lijfje is knap vermoeiend! Lief Abeltje, ik kijk uit naar je eerstvolgende melkzoen. Van mij alvast een klein waterkusje. Liefs en gut shabbes voor jullie allemaal.
  Marjan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: