Woensdag 14 juli

Papa en Mama hadden vandaag het gesprek met de dokter over het lekkende klepje van mijn hart. Ze hebben besloten dat ze me vrijdag gaan opereren om dit probleem te verhelpen. Deze operatie heb ik echt nodig om beter te worden.

Ik vind het wel zwaar om nog een keer geopereerd te worden, maar deze operatie gaat me alleen maar helpen.

Dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

11 Reacties

 1. Heel veel sterkte kleine Abel!

 2. Lief Abeltje,
  Hoewel je lang niets van me hebt gehoord, ben je voortdurend in mijn gedachten.Zo klein en dapper als je bent heb je mij geïnspireerd tot het maken van een klein kunstwerkje voor jou. Ik zal zorgen dat mamma en pappa het zo snel mogelijk krijgen zodat ze het een goed plekje voor je kunnen geven. Lief knulletje, ik zal vrijdag- samen met al die lieve vrienden en vriendinnen van mamma en pappa- in gedachten bij je zijn en stuur je heel veel liefs, kracht en moed. Oh ja, voordat ik het vergeet, ook heel veel sterkte en liefs van Myrthe, Zahnina en Chaya.
  Marjan

 3. Lieve Abel,
  Heel veel sterkte en moed toegewenst voor vrijdag. Je bent al zo sterk geweest en dat zal nu niet anders zijn. Laat papa en mama maar weten dat we bij jullie zijn in gedachten.

  Zet ‘m op mooi mannetje!
  Dikke kus,
  Jen&Mike XXX

 4. Lieve Abel,
  Heel veel sterkte as vrijdag. Wij zullen thuis met z’n allen duimen.
  Heel veel liefs
  Estella

 5. Lieve Abel,

  Even een kort berichtje om je heel veel sterkte te wensen voor vrijdag; Tracy, Oscar en ik denken veel aan je en zullen op vrijdag extra hard voor je duimen.

  Dikke kus, ook voor je papa en mama,

  Marc

 6. Lieve Abeltje, Papa en Mama !

  Wij hebben al je berichtjes via internet gevolgd en waren erg blij, dat het je na de operatie al weer wat beter ging.

  Dat je n u een operatie krijgt om het lekkende hartklepje weer helemaal beter te maken is voor je gezondheid natuurlijk het beste.

  Arie en Mirjam begrijpen heel goed, dat het zwaar voor je is,maar als de hartchirurg en Mama en Papa dit de allerbeste oplossing vinden, dan nog één keertje lief klein Abeltje en dan ben je aangesterkt en weer helemaal gezond.

  Wij zijn in gedachten bij jullie en wensen jullie Mazzel en Broche toe! En sterkte lieve schat, ook voor Mama en Papa

  MIRJAM en ARIE

 7. Een hele dikke koffie-, thee- en waterzoen voor jou, kleine held! Heel heel heel erg veel sterkte morgen, ik houd deze website altijd heeeeeel goed in de gaten! Morgen hoop ik op een fijn berichtje van jou. En geef je ouders ook een grote kus van mij! Slaap lekker schatje!! XX

 8. Lief Abeltje, papa en mama,
  Heel veel sterkte voor morgen lief stoer knulletje, natuurlijk ook voor je papa en mama. Ik denk steeds veel aan je en geef je hier op ‘papier’ een heel dikke knuffel. Geef jij die ook even door aan je papa en mama?
  XXX, Jenny

 9. Evelyn en Rob wensen jou, Abel, en je pappie en je mammie veel sterkte toe in deze voor jou en je familie zeer moeilijke tijd.

  Nu wij terug zijn van ons bezoek aan Dubrovnik volgen wij nog met meer spanning jouw dappere strijd en hopen op een volledig succes. Geef niet op.

  R & E

 10. lieve Abel,

  het lijkt wel alsof ik onder een steen heb geleefd. ik hoorde gisteren pas hoe het met je gaat. ik ben sindsdien heel hard voor je aan het duimen, hopen en heb zelfs een schietgebedje gedaan ( ik hoop dat ie luistert want dat doe ik nooit 🙂 )

  heel veel succes morgen en veel liefs aan je pappa, mamma, opa’s, oma’s, ooms en tantes. ik denk aan jullie.

  liefs Eveline Glaser

 11. Lieverd fingers crossed dat alles snel beter gaat met abeltje! Denk aan jullie kus viv

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: