1e operatie ;-(

Vandaag werden mijn ouders gebeld.. Ik wordt maandag as. in Leiden geopereerd. Dat is wel heel erg snel maar ik weet dat het beter voor mij is. Morgen gaan we al de hele dag naar het zhuis en zondag ga ik daar al slapen. Gelukkig kunnen mama & papa ook in de buurt slapen. Want ik begon net een beetje aan hun gesnurk te wennen..

Na de operatie zal ik jullie vertellen hoe het is gegaan en hoe ik me voel.

Dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

Eén reactie

  1. Heel veel goede wensen. spoedig beterschap voor Abel, hartelijke groeten aan ouders en grootouders en overgrootmoeder en de verdere familie, Herbert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: