Wegen!

Vanochtend hadden we een afspraak bij mijn vaste en lieve kinderarts. Ik moest dus op de weegschaal (wel koud zo in je blootje). Ik was wel ietsje pietsje aangekomen maar echt niet genoeg. Nu ga ik alleen nog maar flesjes met mama’s melk en extra krachtvoer drinken. Ik ga echt wel zwaarder worden hoor!

Daarna nog even met de kindercardioloog gesproken. Hij is heel vriendelijk en ook grappig. Hij heeft mijn papa & mama de operaties goed uitgelegd. Volgende week of de week erna gaat het gebeuren. Ik verheug me er niet op maar ik weet dat het beter voor mij is..

Vanmiddag was ik even alleen met papa en dat was heeeeel leuk. Hij heeft toen een foto van mij gemaakt (zie onder).

Ik hou jullie op de hoogte!

Dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

There are no comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: