Oranje!

Lieve vriendjes & vriendinnetjes,

Vrijdagavond heb ik m’n eerste flesje krachtvoeding gemengd met mama’s melk gekregen en dat was heerlijk. Nu krijg ik twee keer per dag z’n flesje en hopelijk kom ik hier goed van aan. Papa geeft me de flesjes en dat vinden allebei erg leuk.

Gister hebben we voetbal gekeken bij Daphne en Yaron. Ik was er helemaal klaar voor in mijn oranje outfit (zie foto). Vond de wedstrijd alleen een beetje saai en ben dus maar gaan slapen. Ben wel heel blij dat Nederland heeft gewonnen.

’s Avonds zijn we gaan eten bij oma Nira. Maar ik was eigelijk te moe en wilde in mijn eigen wiegje slapen. We zijn dus niet heel lang gebleven maar was wel leuk om oma’s huis te zien.

Vandaag was mijn eerste vaderdag. Ik had een mooie kaart en een mok met een foto van mezelf voor papa gekocht. Hij was hier heel erg blij mee. Hij heeft de mok gelijk gebruikt voor een lekkere kop thee.

Dikke melkzoen,

Abel

Klaar voor Oranje!

Advertentie

2 Reacties

 1. Lieve Abel,
  We vonden het heel leuk dat je zaterdag bij ons voetbal kwam kijken! En wat was je lief! Je hebt papa en mama bijna de hele wedstrijd af laten kijken. 10 min voor het einde vond je het mooi geweest. En terecht, het was ook geen mooie wedstrijd. We hopen dat je snel weer met papa en mama bij ons bezoek komt! Geniet lekker van je flesjes!!
  Liefs, Yaron & Daf

 2. lieve abel

  heb alles gelezen en vind je al heel slim voor je leeftijd.
  Hoop dat je wel een beetje blijft doordrinken en een lekker mollig ventje wordt. Heb in sao Paulo slippertjes gekocht met hielbandjes echte haivaina”s maar ja dan moet je wel nog wat groeien
  Liefs van tante jos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: