Gewicht & weekend!

Lieve vriendjes & vriendinnetjes,

Wat een leuke en spannende week heb ik beleefd. Leuke bezoekjes en veel gelachen (althans dat denken mijn papa & mama). Volgens mij zijn het gewoon lachstuipjes..

Maar ook wel even schrikken toen bleek dat ik wat was afgevallen. Vanochtend in het ziekenhuis geweest en gelukkig was ik weer wat aangekomen. Kwam waarschijnlijk toch door de medicijnen. Maar nu krijg ik ook nog wat extra krachtvoeding bij mijn heerlijke melkdieet. En nu lig ik weer lekker te slapen (foto)!

Ik verheug me erg op dit weekend. Zaterdag voetbal kijken (in mijn Oranje outfit) met de mannen en dan zondag uitrusten!

Veel x-jes en tot snel,

Abel

Advertentie

2 Reacties

  1. Hoi lief mannetje!
    Geeft niet dat je wat bent afgevallen hoor, je hebt ook zo hard gewerkt. Nu lekker uitrusten, want je moet morgen ons Oranje flink aanmoedigen. Succes morgen en dikke kus van Ineke en Emiel (je lievelingsoom en -tante) 😉

  2. Lieve Abel,

    Dat aanmoedigen heeft gelukt gebracht! En het oranje pakje vast ook. Hoop dat je heerlijk van je zondag aan het genieten bent met papa en mama en lekker aan het uitrusten bent.

    Dikke kus en tot snel,

    Tante Ems

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: