Bezoek LUMC

Pfff.. Wat een lange dag vandaag in het ziekenhuis. Heb bijna iedereen wel gesproken die een rol speelt bij mijn operatie maandag. Zelfs de schetsen van de chirurg gekregen! Wel ingewikkeld hoor, het hart.

Moest me vaak uitkleden en kon ook niet echt rustig slapen en drinken. Maar dat ben ik nu aan het inhalen (heb net al een vol flesje gedronken!!).

Ben nog lekker 2 nachtjes thuis en hoef me pas zondagavond te melden. Mijn papa & mama gaan slapen in het Ronald Mc Donald huis in Leiden, maar zoals ik ze ken nemen ze hun telefoons en laptop zeker mee.. En zo kan ik jullie weer op de hoogte houden.

Slaap lekker allemaal en een fijn weekend!
Dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

Eén reactie

  1. Hey lieve Abel,

    Heel veel sterkte voor morgen! De dokters en lieve zusters zullen vast heel goed voor je zorgen en voor je het weet ben je weer lekker bij papa en mama thuis.

    X Noa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: