Zaterdag 14 augustus

Ben nu even wakker en dus een kort berichtje van mij. Gisteravond mocht de drain eruit! Vanochtend op de foto was er geen schil vocht meer te zien. Nu hopen dat mijn lichaampje het vocht zelf verwerkt en dat de drains uit mijn lichaampje weg blijven. Want dat is echt niet fijn.

Vandaag hebben papa en mama een lekker warm zakje gekocht (met lijnzaad en lavendel bloesem) en tegen mijn buikje gelegd. Dat is lekker warm en hopelijk heb ik dan wat minder last van darmkrampjes. En ik vind de frisse geur heeeel lekker. Dan ruik ik wat minder het zhuis..

Nu ga ik weer lekker slapen en dromen..

Weer zo’n verrijkte melkzoen,

Abel

Advertentie

10 Reacties

 1. Hallo Abel en (groot)ouders,

  We zijn weer terug van ons vakantietje en we zijn blij met de laatste berichten. Fijn als alle buisjes uiteindelijk uit je stoere jongens lichaampje worden gehaald. Zo’n lekker zacht, geurend kussentje is wel heel heerlijk om tegen aan te liggen.
  Slaap maar lekker verder tot je volgende voeding. Wij blijven de berichtjes volgen. Kusje op je bolletje en groeten voor pappa en mamma.
  Henk en Renée

 2. Wat ben jij toch een vechtertje, Abel. We zijn zooooo blij voor jou en je ouders, en ook heel erg trots dat je het zo goed volhoudt.
  We sturen je een heel voorzichtig kusje!
  Rolf en Adriana

 3. Lieve Abel,

  Wat fijn, een klein lichtpuntje! Volhouden lieve Abel, met kleine stapjes vooruit. En ook heel veel knuffels voor papa en mama.

  Ik denk aan jullie..

  Lfs Pauline

 4. Lieve Abel,

  Wat fijn dat die drain eruit is.
  Slim van jouw ouders zo’n zakje! Lavendel is rustgevend en maakt vrolijk. Ik heb ook een gedroogd takje boven mijn bedje hangen. Ik wilde je even een kusje geven, ook namens mama en papa.

  Liefs en een kusje,

  Na’ava

 5. Lieve Abel,

  Wat een goed nieuws! Hoop dat je snel nog meer stapjes vooruit kan doen!

  Houd vol en groetjes aan je ouders!

  Liefs, Joost

 6. Lieve Abel,

  Wat fijn dat de drain eruit is.
  weer een stapje vooruit, we denken nog vaak aan jouw
  en je papa en mama.
  wij kijken regelmatig hoe het met je gaat.
  blijf maar goed je best doen.
  heel veel liefs en ook voor je papa en mama.

  we denken aan jullie
  cyntia,bram en kevin

 7. Lieve Abel en papa en mama,

  Ben terug van vakantie en lees al jullie belevenissen met ingehouden adem. Gelukkig dat je zo’n vechterje bent Abel, je hebt een zware start, maar top dat je met ieniemienie-stapjes vooruit gaat. Ik zeg altijd tegen mijn kindjes ‘je bent de baas over jezelf’, dus doe maar lekker op je eigen tempo. Ga zo door kanjer! Ik denk aan jullie alledrie. Veel liefs,

  Linda

 8. Lieve Abel,

  Pfffff, je bent zo klein en je moet nu al zo vechten. En wat doe je dat goed! Ik heb met bewondering je mooie website gelezen. Het is fijn om je te kunnen volgen en te lezen hoe je daagjes verlopen. Nog niet echt veel aan he….maar dat komt. Blijven vechten! Wij leven heel erg mee. En dat doen er velen ….en daar moet je kracht uitputten kleine Abel. Wij wensen jou en je papa en mama veel sterkte toe.
  Een dikke melkzoen terug.

  Sabine & Mischa Lewis

 9. lieve abel,

  wat ben je echte vechtersbaas; je laat iedereen een poepje ruiken. je gaat nu al je eigen weg en laat iedereen versteld staan.
  zo’n kussentje is lekker, het geurtje is nog lekkerder en zo vinden papa en mama elke keer weer een manier op je het zo aangenaam mogelijk te mkaen.
  lief kereltje, ga door op de ingeslagen weg.
  een kleffe zoen,

  menno en lous

 10. Lieve Abel,

  Goed idee van je papa en mama om een lavendelzakje voor je buikje te kopen. Hoop ook dat je lichaampje het vocht goed verwerkt.

  Dikke kus voor nu,

  Marc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: