Vrijdag 30 juli

Vandaag hadden mijn papa & mama een gesprek met de dokter. Het ging gisteren en vandaag een stuk minder waardoor de medicijnen niet konden worden afgebouwd. Vandaag moest mijn hartmedicatie weer wat omhoog. Ik heb ook een nieuw hartmedicijn erbij gekregen. Ik ga heeeeeel erg mijn best doen om daar goed op te reageren.

Het zijn weer hele spannende dagen. De dokters zeggen dat het heel belangrijk is dat ik weer stapjes vooruit ga maken en niet stil blijf staan. Ook moet ik proberen wat rustiger adem te halen.

Het hoogtepunt van vandaag was dat ik even bij mama op schoot mocht. Dat vond ik (en mama) heeeeel fijn.

Ik ga nu weer slapen en geef jullie een dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

2 Reacties

 1. Lieve Abel,

  Wat is het lekker en knus hè om bij mama op schoot te zitten. Misschien mag je de volgende keer ook heel eventjes bij papa op schoot. We willen je trouwens zeggen, dat je papa een leuk en knap verslag geeft van jouw eerste weekjes.
  Jij vertelt hem wel wat hij moet schrijven, maar die samenwerking tussen jullie is wel heel professioneel. Petje af voor jullie alle twee en ook voor mama die jou zo goed verzorgt, wanneer ze dat van de zuster mag doen.
  Zet maar vlug je volgende stapjes, vel liefs, Henk en Renée

 2. Lieve Abeltje,

  We lezen trouw de berichtjes die papa over je schrijft en duimen heel hard voor je in de hoop dat je alsmaar stappen vooruit kunt maken vanaf nu. Jij bent heel sterk en flink, en je papa en mama ook.
  Hele dikke zoen en volhouden, he!
  Rolf en Adriana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: