Donderdag 29 juli

Vandaag een hele rustige dag. Gisteren zijn we gestart met afbouw medicatie. Daar moest ik vandaag een beetje van bijkomen. Ga gewoon nu veel slapen zodat we hopelijk morgen weer een klein stapje vooruit kunnen zetten.

Bij mijn bedje ligt een dagboekje waar mijn verpleegkundigen iets kunnen schrijven/tekenen. 1 van al die lieve en leuke stukjes wil ik met jullie delen: De fabel van Koning Abel (zie foto).

Ik heb vandaag weer ietsje pietsje een heel klein beetje meer voedsel gekregen. Dat vind ik lekker en is goed voor mijn vetjes!

Slaap lekker en een dikste melkzoen,

Abel


Advertentie

Eén reactie

  1. Hi lieve Abel,
    Je ouders kunnen echt heel trots op je zijn, de manier waarop jij je best doet om beter te worden, petje af of liever gezegd GROTE PET af!!! Ik ben reuze blij dat je steeds meer melkzoentjes kan geven en nog wel van die vette, ik kijk er steeds naar uit!
    Nu van mij ’n dikke zoen, natuurlijk ook voor je papa en mama.
    Jenny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: