Vrijdag 23 juli

Er is toch wel weer het een en ander gebeurd vandaag.. De (bijna) standaard wasbeurt met mam & pap, ietsje pietsje extra voeding + 1 stapje verrijkt.

Papa & mama hadden een gesprek met de dokter en hieruit bleek dat ze dit weekend willen proberen mij een korter beademingsbuisje te geven. Dit zou betekenen dat ik eindelijk kan huilen met geluid! En ik kan weer nieuwe andere geluidjes oefenen.. Iets waar pap & mam zich enorm op verheugen. Maar het is wel heel belangrijk dat de foto van morgen goed is (dus geen vocht meer bij de longetjes). Ze maken iedere dag wel een foto. Mijn longetjes zijn wereldberoemd in Leiden.

En dan nog iets leuks: Mijn tante Sharon Troostwijk heeft een heeeeeeeel mooi liedje voor mij (en mijn pap & mam) geschreven. Ik heb het helaas nog niet gehoord maar pap heeft beloofd dat hij het gauw op cd zal branden en aan mij laten horen.. Papa & mama vinden het prachtig en willen het graag met jullie delen: Alles (mp3)

Oma Guya heeft een ‘gezellig’ dekentje meegenomen (zie foto). Zodat ik niet meer onder een zhuis dekentje lig! Op het dekentje ligt de nieuwste tekening van papa.

Het wordt dus weer een spannend weekend!

Voor nu lekker slapen en een dikke, nog een stapje meer verrijkte, melkzoen,

Abel

Advertentie

4 Reacties

 1. Dag lief klein Abeltje, wat heeft jouw tante Sharon een prachtig liedje voor je geschreven! Ik hoop dat de dokters dit weekend goed nieuws zullen geven aan jouw papa en mama. Je bent onze allergrootste kanjer en wij houden heeeel veel van jou! En Semmie de hond zei dat hij het gisteren wel leuk vond om te spelen met papa en Kevin op het strand maar dat hij het toch gezelliger had gevonden als jij er ook bij was geweest. Ik heb gezegd dat hij nog even geduld moet hebben. Maar stiekem wil ik zelf ook dat we weer met je kunnen spelen. Rust maar goed uit zodat je snel sterk wordt. Een hele dikke kus, ook voor jouw papa en mama en een pootje van Semmie. je (andere) tante sharon

 2. Lieve Abel
  Blij om te horen dat je wederom een stapje vooruit hebt gezet. En een compliment voor je tante; wat een prachtig nummer.
  Liefs van ons

 3. Lieve Abel en je pappa en mamma,
  Heel veel sterkte en een dikke kus!
  Inge

 4. Lieve Abel

  Iedere dag in mijn gedachten kleine vechter.
  Heel veel liefs en kracht voor jou en je lieve familie
  Hetty Soesan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: