Donderdag 22 juli

Vandaag een redelijk rustige maar ook wel spannende dag. Het begon allemaal heel gewoon met een poepje en een wasbeurt. Ik had wel weer wat gelekt in de drain dus mijn papa & mama dachten niet dat die vandaag de opbergkast in zou kunnen. Dat vonden ze heel jammer.

Toen kwam in de middag de snijdokter (die ook mijn hartje heeft geopereerd) langs en binnen en vroeg hoe het met mij ging. Mijn mama en papa vertelde dat ik het zo goed doe maar dat ik wel nog wat lek uit de drain.. En weet je wat er toen gebeurde… De dokter haalde de drain eruit.. Alsof het niets is.
Nu is het heeeeeeeel spannend of ik niet meer zo veel ga lekken.. Daar hoop ik jullie morgen meer over te kunnen vertellen..

Vandaag is mijn voedsel wat verrijkt met calorietjes & vetjes. Die ga ik nu gebruiken om weer wat sterker te worden. Dat zal wel een tijdje duren omdat ik wel een jasje heb uitgedaan. Maar papa & mama hebben gezegd dat ik dat in mijn eigen tempo mag/moet doen en dat ze geen haast hebben.. (dat geloof ik niet helemaal, maar ik vind het wel lief dat ze dat zeggen).

Als ik weer wat meer spiertjes heb gaan de dokters proberen mijn bedamingshulp uit te zetten. Maar dat zal ook nog wel even duren.  Het zou zoooooo fijn zijn.. Want dan heb ik niet zo’n kriebel meer aan mijn neusje.

Nu ga ik weer lekker diep slapen.

Een verrijkte melkzoen,

Abel

Advertentie

Eén reactie

  1. Lieve Abel, wat ben jij een ongelofelijk sterk mannetje en wat doe je het goed! Een dikke zoen voor het slapengaan en veel liefs ook aan je mama en papa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: