Dinsdag 20 juli

Een lekker rustige dag vandaag. Zoals (bijna) iedere ochtend een lekkere wasbeurt  (met pap & mam) + bodylotion! Daarna weer lekker slapen. ‘S middags heb ik mijn safta Nira weer gezien. Dat was heeeel gezellig.

Vanochtend was de dokter op bezoek. Hij wil de drain (= de machine die mijn vocht opvangt) nog wel even laten staan omdat ik wel nog wat vocht lek.. Hopelijk kan de drain wel deze week weer de opbergkast in.

Ik heb vandaag een mooi poepje gedaan. Ik krijg ook weer een heel heel klein beetje ietsje pietsje meer voedsel per dag. Dat wordt hopelijk meer deze week zodat ik weer wat sterker kan worden.

Iedereen in het zhuis is heel voorzichtig met mij en willen geen (te) grote stappen zetten. Ik moet ze wel kunnen bijhouden..

Zo, nu weer lekker slapen en dan morgen weer een nieuwe dag vol met avonturen.

Veel liefs en een hele hele voorzichtige speciaal dieet melkzoen,

Abel

Advertentie

2 Reacties

 1. Goedemorgen lieve Abel,

  Wij wensen jou een mooie, gezellige, lekker naar bodylotion ruikende dag toe 😉

  Dikke kus,
  J&M

 2. Liefste Abel,
  Gisteren heb ik je voor het eerst na drie weken ziekenhuis weer gezien. Je bent zo mooi. Je keek me aan, maar, telkens vielen je oogjes weer dicht, want je krijgt slaapmiddeltjes. Ik vond het heel bijzonder en kom je gauw weer bezoeken.
  Zachte kus van je savta nira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: