Maandag 19 juli (3 weken na eerste operatie)

Vanochtend helaas geen wasbeurt met mam & pap. Maar die staat wel weer op het programma voor morgenochtend! Daar verheug ik me zo op.
Ik had vandaag lekker veel bezoek. Opa’s, oma Guya en oom Gabriel. Heel veel gekletst en kusjes gekregen. Ze vertellen me allemaal lieve dingen en dat alle vrienden aan mij (en aan mijn mama & papa) denken. Dat is echt heel fijn!

Ik heb vandaag hele hele hele kleine stapjes gedaan. Er staan deze week een aantal hele belangrijke stapjes in mijn programma. Maar ik heb daar wel de tijd voor gekregen. Ook mijn papa & mama zeggen dat ze echt geen haast hebben..

Papa heeft beloofd dat hij morgen weer een nieuwe tekening gaat maken. En mama neemt een stoer shirtje van mij mee. Dat is wel beter dan een zhuis shirtje!

Nu ga ik weer fijn slapen en verder dromen!

Veel liefs,

Abel

Advertentie

Eén reactie

 1. He Abel,

  Erg fijn om te lezen dat het goed met je gaat. Wij van de Miles company volgen al je avonturen op de voet. Je vader helpt ons wel eens mee als wij er niet meer uitkomen om verbonden te blijven via het internet. Zo te zien heb jij die kennis al van je ouwe overgenomen.

  ‘Dikke’ website heb je man! Zet m op. Rustig herstellen en op krachten komen. Tot snel!

  Freek
  Sander
  Willeke
  Simon
  Pauline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: