Vrijdag 9 juli

Vannacht toch wel een zware nacht gehad. Toen papa en mama vanochtend binnenkwamen waren de hartdokters naar mijn hartje aan het kijken. Dat vind ik niet zo leuk maar is wel heeeeeeeel belangrijk en nuttig. Ze wilden mijn papa & mama graag later op de dag apart spreken (zodat ik weer rustig verder kan slapen).

In het gesprek vertelde de hartdokter dat mijn hartklep lekt. Daardoor moet ik nu nog harder werken. Dat is heel vervelend want daardoor heb ik veel vocht in mijn lichaampje. Hiervoor heeft de snijdokter een slangetje bij mijn hartje geplaatst zodat ik dat vocht weer kan verliezen.

Ik ga dit weekend lekker slapen en ondertussen heeeeeel hard mijn best doen zodat er weer wat medicijnen kunnen worden afgebouwd, ik goed ga eten, en ook minder vocht zal verliezen! Dus ik neem mijn mobiel ff niet op..

Geniet van het weekend en de mooie pot + overwinning zondag.

Dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

2 Reacties

  1. Lieve Abel
    Twee stapjes vooruit, een stapje achteruit, betekent toch dat je de goede kant op gaat. Het valt niet mee voor je, dat begrijp ik wel, maar ik vind dat je heel verstandig bezig bent. En winnen gaan we zondag toch wel, dus maak je daarover maar niet ongerust. We denken heel veel aan jou en je ouders en grootouders!
    Liefs
    Tom en Ciska

  2. Lieve Abel!
    we denken aan je en hopen dat je je weer beter voelt en dat je lieve paps en mams weer opgelucht zijn, na hun ochtend bezoek strakjes. Wat ben je een vechtertje! zet ‘m op….we denken aan jou en je sterke ouders! Daaaag lieve, lieve, allerliefste Abel van de wereld! Xxxx van ons 4x T

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: