Donderdag 8 juli

Vanmiddag is mijn wondje dichtgemaakt. Dat ging gelukkig goed. Ben wel blij dat dat achter de rug is maar moest vanavond wel weer wennen aan de nieuwe situatie. Mijn medicijnen zijn weer iets opgehoogd en ik heb wat extra vocht gekregen zodat mijn bloeddruk goed en stabiel wordt en blijft. Zodra dat zo is gaan we weer snel (kleine) stapjes vooruit maken!

Dus nu ga ik weer lekker slapen zodat ik weer tot rust kom van deze lange dag!

Dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

2 Reacties

 1. Lieve Abel, gelukkig, dat is achter de rug!
  Nu alleen nog maar vooruit!
  Liefs van ons.

 2. Dag lieve Abel,
  Elke dag begint en eindigt tegenwoordig met even op deze site kijken. O, wat ben ik blij met elk stapje vooruit!
  Liefs,
  Marjet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: