6 juli

Vandaag was een rustige & stabiele dag. Ik ben nog steeds lekker aan het plassen en zo verlies ik het opgehoopte vocht van de laatste dagen.

De chirurg is even op visite gekomen en denkt dat morgen (maar misschien toch overmorgen) mijn wondje dicht kan worden gemaakt. Dat zou heel fijn zijn want dan kan ik ook weer een keer op mijn zij liggen..

Moet eerlijk bekennen dat ik weinig van de wedstrijd heb meegekregen omdat ik lekker lag te slapen.. Maar begreep van mijn papa & mama dat het heeeeeeel spannend was. Zondagavond hoop ik wel naar de wedstrijd te kunnen kijken.. Hup oranje!

Slaap lekker en een dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

4 Reacties

 1. Lieve Abel,
  Jij bent nu al onze wereldkampioen!!!
  Liefs en heel veel kusjes 😉

 2. Lieve Abel,

  Wat fijn te lezen dat je kleine stapjes de goede richting aan het nemen bent, ik verheug me om met jou te spelen!
  Mijn papa en mama en ik volgen de site elke dag en denken aan jou en je ouders!

  dikke melkzoenen van Bruno (en DenA)

 3. Lieve Apie, wat ben je toch een doorzetter! Als oranje jou als voorbeeld neemt worden we zondag zeker wereldkampioen. Het lijkt me heerlijk om je weer te kunnen zien en knuffelen, daar verheug ik me nu al op! Maar ondertussen geef ik je papa en mama gewoon lekker veel knuffels, want dat verdienen ze! Een dikke kus van je tante.

 4. Lieve Hester, Danny en kleine Abel!

  Elke dag probeer ik even op Abel’s eigen Blog te kijken om te ‘horen’ hoe het met jullie en jullie kleine man gaat! Wat een heftige avonturen voor zo’n klein mannetje en jullie als kersverse ouders!

  Ik hoop dat jullie heel veel steun bij elkaar, bij familie en vrienden en natuurlijk ook bij de artsen en verpleeg(st)ers vinden. Want oh wat zal dit zwaar zijn.
  Heel veel sterkte, er wordt hier vanachter ons bureautje op de accountvloer van RAPP ontzettend met jullie meegeleefd!

  Veel liefs van Jiska

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: