5 juli

Het is vandaag 1 week na de operatie.. Wat is er veel gebeurd deze week.. Maar gelukkig begint deze week heel anders..

De medicatie is heel erg afgebouwd. Sommige medicijnen hoef ik voorlopig niet meer te nemen.

Het blijft een beetje een vies verhaal maar ik ben vandaag een enorme zeikerd (soms wel 60 cc per 2 uur). Dat is heel goed omdat er dan veel vocht uit mijn lichaam vertrekt zodat hierna mijn wond dichtgemaakt kan worden. De artsen denken wel dat dat deze week zal gebeuren.

En oh ja, ik heb ook weer een poepje gedaan! Ik vind het wel nog wat lastig om van mama’s melk goed te profiteren maar dat proberen ze nu (met een nieuwe sonde) makkelijker voor mij te maken. En ik heb nu even iets minder slaapmedicatie zodat ik mijn papa & mama een beetje kan laten schrikken als ze mijn hoofdje en handen insmeren.

Ik wordt echt heel lief en goed verzorgd op de kinder IC. Ik hoef maar een piepje te geven en ik wordt geholpen.. Ik hoor mijn papa & mama zelfs af en toe grapjes maken met mijn verpleegkundigen.

Slaap lekker en een verse melkzoen,

Abel

Advertentie

6 Reacties

 1. Een hele opluchting, dat het weer beter met je gaat. Nu op na de volgende fase en hopen dat we je weer snel wakker kunnen maken en kunnen knuffelen. Haast je niet, doe het met verstandige stapjes
  Opa Arnold

 2. Liebe Abel, wat een mooie start van een nieuwe week. Logisch dat je vertroeteld wordt door de verpleging, dat verdien je! Fijn voor papa en mama dat het nu wat beter gaat. Alle drie een dikke knuffel van ons alle vier!!!!

 3. Lieve Abel,

  Wat ben je toch een stoer mannetje. Je hebt nog maar net kennis gemaakt met de wereld en dan gebeuren er al zulke enge dingen met je. Ik hoop dat je vooral doorgaat met de vieze verhalen wat die betekenen dat het steeds een beetje beter met je gaat. Blijf vechten en ondanks dat ik je nog nooit gezien heb denk ik aan jou en aan je papa en mama. Geeft ze maar een dikke melkzoen namens mij.

  Liefs,
  Wiesje

 4. Lieve Abel, wat een fijn nieuws zo aan het begin van de nieuwe week. Dat hadden je papa en mama ook vast even nodig. Sterk maar snel aan, zodat de dokters je helemaal gezond kunnen maken. En veel plassen en poepies doen, dan komt het helemaal goed! Dan kunnen we je hopelijk snel live bewonderen.

  Veel liefs van ons allemaal van ENZO,

  Reineke

 5. 😀

  X

 6. Een hele dikke knuffel van ons! Ga zo door lief, lief allerliefste Abel!
  XX Wij zijn enorm trots op jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: