Zondag 4 juli (middag)

Voor de verandering een middagreport. Er is wel wat positief nieuws.. Als je net zit te eten stop dan even met lezen..

Ik heb gepoept!!

Dat betekent dat mijn darmpjes weer wakker zijn geworden. En als beloning krijg ik nu ook ieder uur een heeeeel klein beetje melk van mama. Echt lekker, was al een beetje vergeten hoe dat smaakt.

Ze hebben ook 2 grote zuurstofmeters van mijn voorhoofdje gehaald (was al een paar dagen heel stabiel). Dat vind ik heel fijn want het begon wel een beetje te jeuken.. Papa & Mama hebben hierna mijn voorhoofd, handjes en haartjes ingesmeerd. Ik ruik weer helemaal zwitsal.

Met de afbouw van de medicatie gaat het vandaag ook goed. Mijn bloeddruk blijft hierbij goed stabiel. En ik blijf  ook kleine plasjes doen. De chirurg heeft naar me gekeken en is tevreden. Misschien gaan ze morgen/overmorgen de wond rond mijn hartje dichtmaken. Dat klinkt een beetje eng maar is wel weer een goed teken.

Aan het voeteneind van mijn bedje staan mijn huisdieren opgesteld (zie foto). Een Apie, een hondje en een giraffe. En natuurlijk een paar foto’s van mij zodat de verpleegkundigen & chirurgen die voor mij zorgen weten hoe ik er weer uit wil/moet zien!

Alvast een melkzoentje,

Abel

Advertentie

7 Reacties

 1. Lieve Abel, mooi nieuws, hoor, dat je stofwisseling op gang komt!! We hebben heel veel respect voor je vechtlust. Ga zo door!
  De mooie website blijven we volgen.
  Liefs, Ben en Henriette

 2. WOOUUWWW SUPER!! Wat een heerlijk bericht is dit. Later ga je er heel erg om lachen hoor Abel dat we hier zo blij mee zijn. En wat een gezellige boel is het bij jou op bed. Je bent toch wel heel erg stoer! Ik ga nu voorzichtig hopen dat ik binnenkort eens bij je op audiëntie mag komen:-))
  Ik zat nog net niet te eten, dus je berichtje was uitstekend getimed. Ik kijk weer uit naar de volgende melkzoen!

  Liefs, ook voor mamma en pappa.
  Marjan

 3. Joepie de POEPie!!

 4. Lieve Abel,
  helemaal goed! We kunnen daar alleen maar blij mee zijn! En trouwens, we zijn wel wat gewend…… Wat een prachtig bericht. Het bericht van gisteren las ik vanacht maar was te moe om te reageren. Lieve Abel ga zo door we blijven je volgen. Een hele dikke knuffel van ons allemaal.

 5. Lieve Abel
  Wat een supergoed bericht. Je hebt er wel hard voor moeten vechten, maar kijk eens wat je daar voor terugkrijgt! Poep en pies!
  Blijf zo doorgaan, je bent mijn held!
  Tom en Ciska

 6. Hi Abel,

  Ben blij dit te lezen! Ga zo door en sterk goed aan…
  We blijven je volgen.

  Veel liefs

 7. Jeee een poepje! Dat is nog eens leuk wakker worden. Beetje een late reactie,maar ik was aan het verhuizen dit weekend en heb nog geen internet in mijn nieuwe huis! Maar ik heb elke dag aan je gedacht! Kom je gauw in mijn nieuwe huis kijken als je beter bent? Dikke koffiezoen superheld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: