Dinsdag 27 juli

Vanochtend hebben mijn papa & mama met de dokters gesproken. Ze zijn tevreden over hoe ik het nu doe.. duhh!!!! Ik ga met hele kleine stapjes vooruit. Ik logeer voorlopig nog wel op de IC maar ik lig met mijn hoofdje nu wel een beetje richting uitgang. Maar ik moet nog heel erg aansterken en vetjes kweken.

Na een ouderwetse wasbeurt vanochtend zijn mijn pleisters verschoond en is de eerste helft van mijn hechtingen verwijderd. Dat was wel inspannend maar heel fijn. Daarna ben ik weer lekker gaan slapen.

En voor de mannelijke lezers: Mijn catheter is verwijderd. Dat voelt echt heeeeeerlijk 😉

Slaap lekker en een fijne melkzoen,

Abel

Advertentie

3 Reacties

 1. Lieve Abel, Mama en Papa,

  Nu even een berichtje van mij. Ik leef ontzettend met jullie mee. Ik weet als geen ander hoe het is om zo heen en weer te sjokken naar het ziekenhuis en je kind (in mijn geval vrouw) op Intensive Care te zien liggen. Ook beademingsbuisjes komen mij bekend voor.

  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht (en vooral jou Abel!!!) om deze hele nare periode door te komen.

  Veel liefs van Menno (van RAPP)

 2. Lieve Abel,

  Dat zijn allemaal goede berichten-we zijn heel erg trots op je vooruitgang. Nu lekker aansterken en veel eten. Je oom die at vroeger pasta als ontbijt-dat ligt misschien nog wat zwaar op de maag, maar je oma maakt erg goede pasta-saus (Italiaans familie-recept).

  Wij kunnen niet wachten om je te zien als je weer lekker thuis bent in de Cleopatra-laan.

  Veel liefs uit Israel,
  Ome Michael en Tante Diana

 3. Dag Abel en zijn lieve ouders,

  Ik ben blij dat je vooruitgaat!

  Ik weet een beetje hoe het is als je kindje in het ziekenhuis ligt. Ik wens jullie alle sterkte van de wereld! En geniet natuurlijk ook gewoon volop van jullie knappe jongetje!

  Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: