Zondag 25 juli

Vandaag veel geslapen om wat aan te sterker. Moet nog wel wennen aan het nieuwe buisje in mijn neus (kriebelt enorm).. Adem nu wel sneller dan gisteren. Maar de foto van vanmiddag zag er goed uit. En uit mijn bloedtestjes blijkt ook dat ik het goed doe. Dus we gaan heeeeeel rustig door op de ingeslagen weg bezaaid met hele, hele kleine stapjes vooruit (en soms een heeel klein stapje terug)..

Tot morgen en weer een 100% verrijkte melkoen,

Abel

PS: mjjn poepjes zijn talrijk en stinken lekker weer onder mijn deken vandaan.. Voedsel valt goed!

Advertentie

2 Reacties

 1. Lieve Abel,

  Goed om te horen dat dat de foto er gistermiddag goed uitzag en dat je eten goed valt (en dan mogen die poepjes er rustig bij!).

  Veel liefs en een dikke kus voor je ouders,

  Marc en Tracy

 2. Lieve Abel,

  Wij volgen je ontwikkelingen al een tijdje en wilden jou en papa en mama laten weten dat we heel veel bewondering voor jullie hebben. Dapper klein mannetje met hele dappere lieve ouders. Het liedje van Sharon is ook prachtig… kippenvel. Ik ken niet een baby voor wie zo’n mooi liedje is geschreven. Kijk eens wat je allemaal bij de mensen om je heen los maakt. En terecht natuurlijk. Mooie tekeningen ook, die papa steeds op je bedje legt. Fijn dat papa en mama je zo regelmatig lekker mogen wassen en dat je nu een kleiner slangetje hebt. En wat betreft je kleine stapjes… Lang geleden in de vorige eeuw zei er eens een man: One small step for a man, one giant leap for mankind, toen hij als eerste op de maan stapte. Zo is het ook met jouw welbekende kleine stapjes voor je familie en iedereen die van je houdt en aan wie jij dierbaar bent. Kortom: keep them coming, those small steps!

  Alle liefs ook aan papa en mama,

  Arik en Chantal

  En een kusje van Na’ava!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: