Zaterdag 17 juli

Vanochtend begon met een lekkere wasbeurt met mama (en papa heeft ook een beetje geholpen). Dat was heel fijn. En omdat ik wat minder zware slaapmedicijnen heb ben ik wat meer wakker. Dat is leuk want dan kan ik lekker met mam & pap kletsen.

Vandaag heb ik mijn oom Michael ontmoet. Dat was heeeeel gezellig. Hij heeft nieuwe cd’tjes gebracht. Met kinderliedjes en met dierenliedjes. Ik hoor nu zelfs de verpleegkundigen Berend Botje neuriën 😉

Ik mocht vandaag al ietsje meer zelf ademen. Dat is wel spannend hoor. Maar dat gaat gelukkig goed.  En ik krijg geen bloeddrukmedicijnen meer. Dat doe ik nu helemaal zelf.

Ik ga morgen weer mijn best doen zodat k weer een heeeeel klein stapje vooruit kan.

Slaap lekker,

Abel

Advertentie

3 Reacties

 1. Lieve Abel,

  Ik vond het ook heel erg leuk om je te ontmoeten en even gezellig met je bij te kletsen, echt een mooi moment :-). Je bent een stud,onze kanjer en we kunnen niet wachten om je weer op de Cleopatralaan te zien.

  Heel veel liefs,
  Ome Michael

 2. Ha die Abel!

  Kijk, dit zijn nou de berichten waar iedereen op zit te wachten!
  Je houdt ons wel heel lang in spanning met al die avonturen van je!

  Voor je paps, mams, oma’s en opa’s, tantes, ooms zou het ook wel heel fijn zijn als die avonturen een beetje minder spannend worden.
  Ongelooflijk hoe zij het allemaal doen. Je bent vast al heel trots op hen!

  Lieve Abel. wij blijven als trouwe fan al je mail lezen en stoppen pas als wij weten dat we jou kunnen gaan opzoeken op je eigen plekje thuis.

  Heel veel liefs

  Rita en Jan

 3. Hoi Abel, Mama & Papa,

  Volgens mij houd jij iedereen in spanning die bevriend is met jouw mama of papa. Ik vind het af en toe wel heel erg spannend. Dan hoop ik maar dat jij blijft vechten en nooit opgeeft. Maar als ik de berichten lees ben jij zo’n vechter gelukkig. Daarom hoop ik dat het snel goed gaat en zoveel mogelijk gewoon thuis kan zijn met rust en zonder apparaten, slangetjes of doktoren. Dan kan ik je eindelijk komen opzoeken en groeten. En er wacht al een tijdje een kadootje op je. Veel succes en sterkte jullie drie,
  Liefs, Jael

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: