Maandag 12 juli (2 weken na de operatie)

Vandaag een rustige start van de week. Natuurlijk wel een kater van gisteren, maar papa vertelde me dat Spanje eigenlijk ietsje beter was. De bloeddruk medicatie is nu helemaal afgebouwd! Ik moet het nu dus echt zelf doen.. En natuurlijk ook weer een poepje gedaan van de nieuwe melk..

Ik verlies nog wel wat vocht en daar maken de dokters zich zorgen over. Daar gaan ze deze week heel goed naar kijken.

Ik ben ietsje vaker wat meer wakker zodat ik mijn ademhaling beter kan oefenen. Gelukkig krijg ik wel af een toe een steuntje in de rug van de machine. Mijn papa en mama vinden het wel fijn dat ik soms mijn ogen meer open doe. Ik vind het nog wel moeilijk om ze scherp te zien omdat ik wel versuft ben van alle medicatie die ik nog krijg..

Slaap lekker en een dikke aangepaste melkzoen,

Abel

Advertentie

Eén reactie

  1. Lieve Abeltje,
    Ik vind je melkzoenen heel erg lekker, en ik hoop er nog heeel veeel van je te krijgen, maar dan in het echt.
    Slaap lekker, mijn schat,
    Je savta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: