1 juli

Vannacht voelde ik me iets minder goed en lukte het niet om mijn bloeddruk goed te houden. Dus toen hebben we vanochtend (in goed overleg) besloten om nog een ingreep te laten doen. Die is goed gegaan. Nu is mijn bloeddruk ietsje hoger en ook al een paar uurtjes stabiel.

Ze zijn heeeeeeel voorzichtig en heeeeeeeel langzaam begonnen met het afbouwen van 1 medicijn. Als mijn bloeddruk dan stabiel blijft is dat een heeeeeel klein stapje. De situatie is nog steeds wel zorgelijk maar ik beloof dat ik mijn best doe! We gaan een spannende nacht in..

Morgen gaan papa & mama een mooie foto van mij in mijn barbapapa outfit aan mijn bedje hangen (zie hieronder). Dat vind ik echt leuk. Ik kan mijn oranje outfit nog niet aan bij de wedstrijd maar in gedachten juich ik mee!

Dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

3 Reacties

 1. Lief Abeltje
  Wat ben jij een enorme kanjer! We kennen niemand zoals jij!
  Je bent een echte vechtersbaas. We gaan jou vandaag nog harder aanmoedigen dan onze voetballers.
  Veel liefs voor jullie allemaal.
  Jaap en Tineke

 2. Lieve Abel,
  je bent constant in onze gedachten. We vinden je een kanjer. Maar ook papa en mama. Zo lief dat we ondanks dat het heel moeilijk is, op de hoogte gehouden worden. Voor jullie alle drie een enorme dikke klapzoen.

 3. Lieve Abel,

  Wat moet je al veel doorstaan in je jonge leventje! En je hebt het al zo goed gedaan! Zet ‘m op mannetje, we denken aan je en aan je papa en mama.

  Veel liefs,
  Jen&Mike

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: