Dinsdag 29 juni

Wat een dag weer vandaag. Met ups & downs. De artsen en mijn ouders (en alle lieve familie & vrienden) maken zich wel zorgen maar zien en voelen ook wel dat ik echt heel erg mijn best doe! Het gaat in hele hele kleine stapjes vooruit maar ook achteruit. Ik heb kleine voetjes..

Het laatste nieuws voor het slapen gaan is dat mijn bloedruk weer ietsje beter is dan vanmiddag. Hopelijk blijft dat zo (en wordt het beter). Morgen zal ik jullie daar weer wat over vertellen!

Slaap lekker (dat doe ik de hele tijd) en een dikke melkzoen,

Abel

Advertentie

4 Reacties

 1. Liefste Abel… Wat ben je toch een heerlijk, lief, mooi menschje! Wat een vechtertje en zo sjein. Wat heb je bijzondere ouders! Ze doen t fantastisch! Wij houden van jullie drie!! Veel liefs van ons! Zeb en Sharai maken de mooiste tekeningen voor je! En ze willen heel graag met Hesterdanny knuffelen (das voor hun 1 en hetzelfde!) dag dag, veel kracht lieve schatten

 2. Lieve Abel,
  Je merkt zeker wel dat er heel veel mensen heel veel aan je denken. Dat geeft je vast de kracht om over deze ellende heen te komen. Aan je mama en papa -voor wie het bijna net zo spannend is als voor jou- sturen we via deze weblog een hele dikke virtuele kus. Jullie doen het fantastisch!
  Liefs Tom en Ciska (de ober)

 3. Lieve Abel,

  Namens alle collega’s van je mammie. Heel veel sterkte we denken aan je en steunen je (virtueel). Kleine stapjes maken uiteindelijk een grote stap.

  Liefs en dikke kus van alle RAPP-ers

 4. Liefste Abel, mamma en pappa,
  Via oma laat ik me voortdurend op de hoogte houden hoe het met je gaat. Wat ben je toch een dapper ventje en wat moet je al verschrikkelijk hard knokken! Ik heb je nog steeds niet gezien, ( op foto’s uiteraard wel) maar ik denk elke dag aan jou en aan je ouders die zo verschrikkelijk veel van je houden. Lieve Abel, ik stuur jou en je pappa en mamma heel veel kracht en liefde en ik hoop intens dat ik je snel mag /kan komen bezoeken, want ik verlang er heel erg naar om je te zien en vast te houden. Heel veel liefs, Marjan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: