Ziekenhuisbezoek 10 juni

Nadat we ander halve week lekker thuis waren met z’n drieën moest ik vandaag weer voor het eerst naar het ziekenhuis.

Als eerste had ik een gehoortest waar ik met vlag en wimpel voor ben geslaagd. Daarna hadden we een afspraak bij de kindercardioloog. Die heeft met een echo weer goed naar m’n hart gekeken. Aankomende dinsdag of de dinsdag erop zal ik besproken worden in het hartteam en dan gaan ze beslissen wanneer ik de eerste operatie krijg.

Voor nu zijn ze tevreden en doe ik het goed. Ik eet goed en krijg al een lekkere bolle toet.

Na een drukke ochtend in het ziekenhuis zijn we nu weer lekker thuis. Ik heb samen met Papa en Mama heerlijk geslapen vanmiddag.

Advertentie

5 Reacties

 1. Lieve Abel! Wat ben je toch een snoezebeertje! Zo snoezig en zo sterk als een beer! Je bent in een heel fijn nestje terrecht gekomen. Zulke lieve ouders en zo positief! Morgen komen Sharai en ik met je knuffelen…. Ga maar lekker slapen vanavond, dat zal je mutti wel heel fijn vinden ;-). Gezond weer op en tot morgen blewz, veel liefs

 2. Wat een mooi mannetje! Zo lief kijk er naar uit om hem te zien.. Dikke x

 3. Lieve Abel,

  Wat ben je toch ‘un skon menneke’ zoals we dat in Brabant zeggen! Jouw papa en mama zijn vast beretrots! Ik hoop je snel in het echt te komen bewonderen.

  Liefs en een dikke kus, Iris

 4. Lieve Abel,
  Wat ben je een schatje! Je was heel lief en gezellig gisteren. Gaan we snel weer samen voetbal kijken en dat jij dan lekker in slaap valt?
  Liefs,
  Yaron en Daf

 5. Lieve Abel,
  Je kent ons weliswaar niet, en wij hebben jou zelfs nog nooit ontmoet, maar je ouders zijn zeker geen vreemden voor ons! We hopen je spoedig te bewonderen wanneer we naar Nederland komen!
  Intussen… groei maar lekker verder!
  Melvyn & Avital

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: